Zoeken

Generic filters
Exact matches only

Referentieprojecten

Interim-juristen vergunningen bieden uitkomst

Zoekt u een interim-jurist vergunningen en handhaving? Vijverberg levert regelmatig juristen VTH op interim-basis aan gemeenten. Bekijk hier een aantal voorbeeldprojecten:

Vijverberg levert interim-jurist die goed thuis is in schaarse vergunningen

In verband met tijdelijke afwezigheid van een medewerker heeft een gemeente in Friesland tijdelijk versterking nodig van een jurist vergunningen.

Vijverberg levert voor vijf maanden gedurende twee dagen per week een interim-jurist vergunningen. Onze jurist coördineert de processen rond een aantal ingewikkelde (schaarse) vergunningsprojecten, levert de juridische kennis in die projecten, verzorgt de juridische stukken en behandelt de bezwaar- en beroepsprocedures op dat gebied. Ook voert hij daarover incidenteel overleg met portefeuillehouders en (externe) adviseurs. De kandidaat van Vijverberg pakt zaken snel en doortastend op en is een goede teamplayer volgens onze opdrachtgever.

Juridisch medewerker vergunningen voor gemeente in Utrecht

Een vaste opdrachtgever van ons, een gemeente in Utrecht, is met spoed op zoek naar een ervaren juridisch medewerker vergunningverlening. Wij kunnen snel een geschikte kandidaat leveren.

Onze juridisch medewerker vergunningen is als spin in het web de juridische vraagbaak voor haar collega’s. Ze past haar juridische kennis op de vele aspecten van de Wabo toe. Dit naar volle tevredenheid van onze opdrachtgever. Ze wordt omschreven als resultaatgericht, initiatiefrijk,  oplossingsgericht, samenwerkend en klantgericht.

Senior jurist vergunningen handelt complexe zaken snel en zelfstandig af

Een gemeente in Overijssel heeft te maken met een grote werkvoorraad m.b.t. aanvragen om omgevingsvergunningen, dit in combinatie met een langer durende uitval van een zieke medewerker.

Wij kunnen snel een senior jurist vergunningen leveren die complexe zaken zelfstandig kan afhandelen. Beide partijen zijn tevreden over de samenwerking. Deze wordt als zeer plezierig ervaren.

Interim-jurist behandelt aanvragen voor vergunningen

In verband met langdurige afwezigheid van een medewerker heeft de gemeente Putten behoefte aan de inzet van een interim-jurist.

De interim-jurist behandelt aanvragen betreffende drank- en horecavergunningen, evenals evenementen- en kansspelvergunningen. Daarnaast stelt de jurist van Vijverberg Interim handhavingsbeschikkingen op. De opdracht verloopt naar wens en in voorkomend geval zal de gemeente weer graag een beroep doen op Vijverberg Interim.