Zoeken

Generic filters
Exact matches only

Waarom kiezen klanten voor ons?

Wij vinden de juiste interim-jurist

Alle kandidaten uit ons netwerk kennen wij persoonlijk. Zo zorgen wij voor de allerbeste match voor uw vraag. Wij hebben een grote focus op klanttevredenheid en zijn pas tevreden als u het bent.

Snelheid & groot netwerk

Terwijl u ons brieft, denkt uw accountmanager al na over een geschikte kandidaat. Door onze korte communicatielijnen met onze interim-juristen en interim-advocaten kunnen wij snel één of meer kandidaten voorstellen.

Persoonlijk contact

Wij geloven in partnership en samenwerking. Daarom krijgt u een vaste accountmanager. Een accountmanager die uw organisatie kent en uw vraag begrijpt.

Een selectie van onze opdrachtgevers

Neem vrijblijvend contact met ons op

Bel ons

Onze werkwijze

1

Wij analyseren uw vraag tijdens een intakegesprek. Zo krijgen wij een volledig beeld van uw organisatie, werkomgeving, de inhoud van het werk, het niveau van de functie en/of de aard van het project.

2

Wij zoeken en vinden in onze pool van juristen en advocaten de interim-jurist die u zoekt. En soms vinden wij er meer dan één. Wij zijn geen “CV-schuivers”: alle kandidaten die wij voorstellen, kennen wij persoonlijk en zijn door ons geselecteerd.

3

U krijgt een offerte met één of meer CV’s van geschikte kandidaten, hun relevante ervaring en een prijsopgave.

4

U kunt op korte termijn vrijblijvend kennismaken met de jurist(en). Wij zijn graag bij dit kennismakingsgesprek aanwezig.

5

Wij houden in de periode dat onze interim-jurist of interim-advocaat bij u werkt contact met u over de gang van zaken. Wij horen graag dat u tevreden bent; maar ook als u niet tevreden bent. Zo waarborgen wij een voorspoedige en succesvolle samenwerking.

Vaste accountmanager

Een vast aanspreekpunt die uw organisatie kent en snel kan schakelen.

Thuis in de juristenbranche

Onze focus ligt op de bemiddeling van juristen en advocaten. Wij kennen de markt.

Wij gaan voor kwaliteit

Wij zijn trots op de kwaliteit van onze juristen en advocaten. Opdrachtgevers bevestigen dat.

Referentieprojecten