Zoeken

Generic filters
Exact matches only

Referentieprojecten

Interim-juristen contractenrecht voor universiteit en onderzoeksinstituut

Zoekt u een interim-jurist contractenrecht? Wij kunnen een jurist contractenrecht op interim-basis leveren. Bekijk enkele van onze voorbeeldprojecten:

Vijverberg Interim levert ervaren jurist contractenrecht/contractmanager aan universiteit

Vanwege een tekort aan capaciteit is de afdeling Legal Services van een technische universiteit op zoek naar een ervaren contractrechtmanager. De jurist wordt op een specifieke faculteit ingezet om aldaar het contractmanagementbureau te ondersteunen.

De werkzaamheden die de door Vijverberg Interim geleverde jurist verricht betreffen onder meer het toetsen, opstellen en uitonderhandelen van internationale samenwerkingscontracten, alsmede overige juridische werkzaamheden en advisering inzake grootschalige onderzoeksprojecten; subsidie- en aanbestedingstrajecten; IE-bescherming van know-how en technische vindingen; afstudeeronderzoek e.d. Daarnaast krijgt de jurist, vanuit de functie van ‘contract manager’, enigszins te maken met het ondersteunen van de interne processen voor het begroten van projecten.

Onderzoeksinstituut tevreden over inzet interim-jurist contractenrecht

Een onafhankelijk onderzoeksinstituut dat in opdracht van overheden, bedrijven en instellingen kennis ontwikkelt en innovaties ondersteunt, heeft behoefte aan extra capaciteit en ondersteuning.

Het Instituut zoekt een jurist met kennis van uiteenlopende rechtsgebieden, zoals (internationaal) contractenrecht, bestuursrecht en intellectueel eigendomsrecht. Ook dient de jurist snel en goed zicht te krijgen op de organisatie, die onlangs werd gereorganiseerd. Vijverberg Interim levert een interim-jurist als resultaat een duurzame samenwerking. De interim-jurist draait volledig en naar tevredenheid mee met het team en staat de collega’s bij waar nodig.