Zoeken

Generic filters
Exact matches only

Referentieprojecten

Interim-juristen bezwaar en beroep worden regelmatig ingezet

Zoekt u een interim-jurist bezwaar en beroep? Wij zorgen voor de goede match en tevreden opdrachtgevers. Bekijk enkele van onze voorbeeldprojecten:

Procesjurist van Vijverberg ondersteunt team juristen bezwaar en beroep

Als tijdelijke ondersteuning voor de afdeling Juridische Zaken is een gemeente in het oosten van het land op zoek naar een procesjurist.

Binnen de afdeling maakt onze interim-jurist deel uit van en werkt nauw samen met het team juristen bezwaar en beroep. Hij behandelt inhoudelijke bezwaarschriften en beroepen op alle bestuursrechtelijke rechtsgebieden. De samenwerking wordt van beide kanten als positief ervaren. De jurist draait goed mee met de medewerkers van de afdeling.

Juridisch adviseur bezwaar en beroep met kennis en ervaring in het fysieke domein

Een gemeente in de Randstad kan ondersteuning gebruiken van een interim-jurist bezwaar en beroep. Kennis en ervaring in het fysieke domein is een belangrijke eis aan de kandidaat.

Het secretariaat van de (externe) bezwaarschriftencommissie behandelt alle inkomende bezwaarschriften. Onze interim-jurist bezwaar en beroep voert gedurende een periode van vier maanden namens het college verweer op het gebied van Vergunning, Toezicht en Handhaving (omgevingsrecht) zaken.

Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de inhoudelijke en administratieve afhandeling van bezwaarschriften en treedt bovendien op als gespreksleider (mediation)gesprekken. De gemeente is erg te spreken over de inzet van de interim-jurist.

Snel inzetbare interim-jurist bezwaar en beroep voor politieregio

Een politieregio gaat in verband met het plotselinge vertrek van twee juristen op zoek naar een interim-jurist die snel inzetbaar is. Vijverberg biedt twee geschikte kandidaten aan waar de opdrachtgever uit kan kiezen.

Beide juristen zijn op zeer korte termijn inzetbaar en hebben de gevraagde ervaring op ambtenaarrechtelijk gebied. De opdrachtgever maakt een keuze en de jurist gaat direct aan de slag. De jurist houdt zich op detacheringsbasis bezig met het voeren van verweer in bezwaar- en beroepzaken en het adviseren over disciplinaire kwesties. De opdrachtgever kan een beroep doen op andere juristen van Vijverberg als voor zaken extra inzet nodig is.