Zoeken

Generic filters
Exact matches only

Referentieprojecten

Interim-advocaten voor uiteenlopende interim-opdrachten

Zoekt u een interim-advocaat? Vijverberg levert regelmatig advocaten op interim-basis aan uiteenlopende (overheids)organisaties.

Advocaat bestuursrecht voert interim-opdracht naar tevredenheid uit

Voor een afvalorganisatie, een gemeentelijk samenwerkingsverband in het midden van het land, moest een groot aantal bezwaarschriften afgehandeld worden en beslissingen op bezwaar opgesteld worden. Een ervaren advocaat bestuursrecht heeft deze opdracht op interim-basis uitgevoerd. In een periode van 6 maanden heeft hij, in samenwerking met twee andere juristen, ruim 800 bezwaarschriften afgehandeld, naar tevredenheid van de opdrachtgever.

Gemeente huurt interim advocaat (specialist Grondzaken) in

Een gemeente in de randstad had behoefte aan de inhuur van een jurist grondzaken. Gedurende een jaar heeft de grondzaken specialist uiteenlopende werkzaamheden verricht, zoals het opstellen van (anterieure) overeenkomsten bij complexe privaatrechtelijke zaken voor grondverwerving. Daarnaast was hij verantwoordelijk voor gronduitgifte en grondexploitatie en voerde hij onderhandelingen hierover. Hij adviseerde eveneens over het vestigen van erfpacht, erfdienstbaarheden en overige zakelijke rechten. Veelvuldig was er contact met andere afdelingen projectleiders, projectontwikkelaars en andere interne- en externe partijen. De opdracht is naar volle tevredenheid van de gemeente ingevuld.

Advocatenkantoor huurt juridisch specialist in

Een advocatenkantoor in het noorden van Nederland was voor specifieke kwesties met betrekking tot ruimtelijke ontwikkeling op zoek naar een juridisch specialist. Vijverberg Interim Juristen heeft een jurist geleverd met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van ruimtelijke ordening, bestemmingsplannen en plan-juridische aangelegenheden. Na een succesvolle werving van een vaste medewerker is de opdracht beƫindigd.