Zoeken

Generic filters
Exact matches only

Referentieprojecten

Interim-wetgevingsjuristen bieden uitkomst

Zoekt u een wetgevingsjurist ad interim? Vijverberg levert regelmatig wetgevingsjuristen op interim-basis aan diverse overheidsorganisaties.

Wetgevingsspecialist ad interim voor provincie

Een provincie huurt bij Vijverberg Interim een externe wetgevingsspecialist in voor het adviseren over en begeleiden van de implementatie van de Wet elektronische bekendmaking.

Vijverberg Interim zet een jurist in die voortvarend aan de slag gaat. Ook springt de jurist in bij een aantal andere prangende werkzaamheden zoals het toetsen van verschillende subsidieverordeningen en mandaatregels.

Interim-jurist voor actualisatie regelgeving

Vanwege wijzigingen in de Sectorale Arbeidsvoorwaardenregelingen Waterschappen (SAW) moet de lokale regelgeving van Waternet worden geactualiseerd.

Vijverberg Interim levert een ervaren jurist die de lokale regelingen bekijkt, toetst aan de SAW en een advies tot aanpassing van de regelgeving voor het bestuur opstelt. Hiermee wordt op korte termijn actualisatie van lokale regelgeving gerealiseerd. Daarnaast ontwerpt de jurist een handleiding voor medewerkers van Waternet waarin een toelichting wordt gegeven op de SAW-bepalingen. Deze handleiding verschaft medewerkers de belangrijkste informatie over hun rechten en verplichtingen als medewerker van Waternet.

Een selectie van onze opdrachtgevers