Zoeken

Generic filters
Exact matches only

Referentieprojecten

Interim Wob-juristen van Vijverberg bieden uitkomst

Zoekt u een interim Wob-jurist? Vijverberg levert regelmatig Wob-juristen op interim-basis aan overheidsorganisaties. Wij zorgen voor een goede match.

Wob-jurist ondersteunt bij afhandelen grootschalige Wob-verzoeken

Op het gebied van o.a. projecten en beleidsmatige ontwikkelingen in een gemeente in Noord-Holland worden regelmatig grootschalige Wob-verzoeken ingediend. De juridische advisering daarover is belegd binnen een samenwerkingsverband.

Onze interim-jurist Wob werkt in samenwerking met enkele collega-bestuursrechtjuristen en de collega’s van de vakafdelingen aan het efficiënt en juridisch juist afhandelen van Wob-verzoeken en Wob-bezwaren. De opdracht verloopt naar wens van beide partijen. De gemeente geeft aan weer een beroep te doen op Vijverberg Interim Juristen als er opnieuw behoefte is aan extra mankracht.

Wob-jurist voor afdeling Juridische Zaken

Een gemeente in het zuiden van het land is met spoed op zoek naar een Wob-jurist. Vijverberg Interim Juristen voorziet daarin met een ervaren jurist die per direct inzetbaar is.

Onze jurist komt te werken bij de afdeling Juridische Zaken en handelt diverse (omvangrijke) Wob-verzoeken af. De gemeente omschrijft de jurist als een collegiale adviseur. Het werk is naar tevredenheid opgepakt en afgehandeld.

Korte opdracht voor jurist Wob bij ZBO

Een zelfstandig bestuursorgaan zoekt een Wob-jurist voor een korte opdracht. Vijverberg Interim levert een jurist die grondige kennis heeft van de Wob en andere relevante wetgeving.

Onze interim-jurist werkt aan de behandeling van twee complexe en omvangrijke Wob-verzoeken. Ook adviseert hij over de openbaarmaking van de overheidsdocumenten en beoordeelt hij of en hoe documenten verstrekt moeten worden in het kader van de Wob.