Zoeken

Generic filters
Exact matches only

Referentieprojecten

Interim privacy officers voor uiteenlopende overheidsorganisaties

Zoekt u een interim privacy officer? Vijverberg levert regelmatig privacy officers op interim-basis. Wij zorgen voor de goede match. Bekijk enkele van onze voorbeeldprojecten:

Privacy officer als vervanger in verband met zwangerschapsverlof

In verband met zwangerschapsverlof van een medewerker heeft een gemeenschappelijke regeling in het zuiden van het land behoefte aan een Privacy officer/ Projectleider AVG.

Onze interim Privacy officer vervangt een van de collega’s in haar rol als juridisch adviseur en vervult de rol van projectleider AVG. Haar werkzaamheden bestaan onder meer uit het (laten) uitvoeren van DPIA’s, deelname aan het Privacy officer overleg en het uitvoeren van de hieruit voortvloeiende acties én het adviseren en ondersteunen van de afdeling Juridische Zaken en IT bij complexe vraagstukken. De samenwerking met de jurist van Vijverberg Interim wordt als zeer plezierig ervaren.

Privacy officer ter ondersteuning van Compliance & Integrity unit

De Compliance & Integrity unit van onze opdrachtgever is per direct voor twee dagen per week op zoek naar ondersteuning van een interim Privacy officer. Wij kunnen snel een geschikte kandidaat leveren.

De Privacy officer werkt samen met de andere teamleden om een hoge bewustwording, kennis en verantwoordelijkheid voor compliance, privacy en integriteit te stimuleren binnen de organisatie. De samenwerking verloopt soepel.