Zoeken

Generic filters
Exact matches only

Referentieprojecten

Interim-juristen Wabo bieden uitkomst

Zoekt u een interim-jurist Wabo? Vijverberg levert regelmatig juristen Wabo op interim-basis aan gemeenten. Bekijk enkele van onze voorbeeldprojecten:

Tijdelijke inzet van jurist handhaving Wabo

Een gemeente in Drenthe zoekt tijdelijke ondersteuning van een jurist handhaving Wabo. De jurist moet goed thuis zijn in bouw- en bestemmingsplannen en milieuregelgeving. Wij vinden snel een geschikte kandidaat.

Onze jurist ondersteunt op het gebied van bestuursrechtelijke handhaving rond bouw-, bestemmingsplan-en milieuregelgeving (Wabo). Ook adviseert hij over juridische vraagstukken op het gebied van vergunningverlening. De opdrachtgever vindt dat de medewerker van Vijverberg Interim Juristen uitstekend werk aflevert.

Jurist Wabo voor gemeente in het noorden van het land

Onze opdrachtgever is een kleine gemeente in het noorden van het land met concrete doelstellingen met betrekking tot duurzaamheid. Daarom worden er zonneparken aangelegd. Deze vragen een zorgvuldige procedure en een extra inspanning van het team Ruimtelijke Ontwikkeling.

Een ervaren interim-jurist met kennis van Wabo en handhaving gaat direct aan de slag met bestaande en nieuwe dossiers. Ook verzorgt hij het bestuurlijke handhavingstraject in het kader van de Wabo. De werkzaamheden kunnen voor een groot deel vanuit huis worden uitgevoerd.

Een selectie van onze opdrachtgevers