Zoeken

Generic filters
Exact matches only

Referentieprojecten

Interim-juristen vastgoed voor uiteenlopende interim-opdrachten

Zoekt u een interim-jurist vastgoed? Vijverberg Interim Juristen levert regelmatig juristen vastgoed op interim-basis aan uiteenlopende (overheids)organisaties.

Ervaren vastgoedjurist voor gemeentelijk grond- en vastgoedbedrijf

Binnen het gemeentelijk grond- en vastgoedbedrijf van een gemeente in Overijssel spelen diverse complexe vraagstukken waar de gemeente hulp bij kan gebruiken. Vijverberg Interim Juristen levert binnen enkele dagen een ervaren vastgoedjurist.

Zijn taken hebben betrekking op publiek-private samenwerking en de werkvelden grondzaken, vastgoed, privaatrecht en aanbestedingsrecht. Vanuit multidisciplinaire projectteams wordt gewerkt aan verschillende opgaves. De samenwerking wordt van beide kanten als positief ervaren.

Interim-jurist vastgoed ondersteunt bij diverse projecten

Een gemeente in het midden van het land is op zoek naar een ervaren vastgoed jurist die bij diverse projecten kan ondersteunen. Onze interim-jurist gaat voortvarend aan de slag bij het team vastgoed.

Haar takenpakket is afwisselend. Zij adviseert onder meer over de juridische positie van de gemeente bij vastgoedtransacties en stelt overeenkomsten op voor aan- en verkooptransacties, aan- en verhuurtransacties, zakelijke rechten, et cetera. Het werk wordt naar tevredenheid van de gemeente verricht.

Team Vastgoed huurt extra capaciteit en knowhow in

Het team Vastgoed van een gemeente in Utrecht heeft zes medewerkers in vaste dienst en huurt waar nodig capaciteit en knowhow in.

Met een ondernemende instelling behartigt onze interim-jurist de belangen van de gemeente als vastgoedeigenaar van circa 150 panden en gronden. Samen met haar collega’s bouwt ze aan een vastgoedportefeuille, die bijdraagt aan het realiseren van de maatschappelijke en strategische doelstellingen.