Zoeken

Generic filters
Exact matches only

Referentieprojecten

Interim-juristen subsidierecht worden regelmatig gevraagd

Zoekt u een interim-jurist subsidierecht? Vijverberg levert regelmatig subsidierechtjuristen op interim-basis aan gemeenten. Bekijk een aantal van onze voorbeeldprojecten:

Ervaren juridisch adviseur subsidierecht voor gemeente

Een gemeente in Noord-Brabant is op korte termijn op zoek naar een senior juridisch adviseur die ruime ervaring heeft op het gebied van subsidierecht en daarmee samenhangende rechtsgebieden zoals staatssteun en inkoop. Ook wordt kennis en ervaring gevraagd op het gebied van regelgevingstechniek.

Wij leveren per direct een ervaren jurist leveren die voortvarend aan het werk gaat. Hij adviseert onder andere over: regeling reductie energieverbruik woningen, cultuursubsidies, regeling afkoppelen regenwater, subsidies economisch steunpakket, scholingsfonds. Ook pakt hij een aantal doorlopende adviesvragen op.

Ondersteuning voor afdeling Subsidies

Onze opdrachtgever heeft tijdelijk extra behoefte aan een jurist subsidierecht die samen met collega-juristen invulling geeft aan de juridische functie binnen de afdeling Subsidies.

De interim-jurist die via Vijverberg Interim wordt ingezet is breed inzetbaar. Zij beschikt over gedegen kennis van de Awb en in het bijzonder van het subsidierecht. Het zwaartepunt van de werkzaamheden ligt bij het (zelfstandig) afhandelen van bezwaarschriften en Wob-verzoeken. Daarnaast fungeert zij als vraagbaak met betrekking tot relevante wet- en regelgeving inzake subsidieverstrekking en geeft zij juridisch advies aan collega’s op de afdeling Subsidies.