Zoeken

Generic filters
Exact matches only

Ons team

Anouk Nijman
Operationeel Manager 06 - 55 47 53 95
ani@vijverberginterimjuristen.nl

Anouk Nijman

Operationeel Manager

Als Operationeel Manager bij Vijverberg Interim Juristen draag ik, samen met het team, zorg voor het uitvoeren en het behalen van de commerciële doelstellingen van ons bureau.

Naast de begeleiding van de dagelijkse aansturing van de business managers en de begeleiding van de interim-professionals, onderhoud ik contacten met bestaande relaties, leg ik contacten met potentiële opdrachtgevers en werf ik nieuwe interim juristen en advocaten.

Mijn streven is snel en professioneel vraag en aanbod bij elkaar te brengen, waarbij ik een open en eerlijke samenwerking van groot belang vind. De wensen van mijn opdrachtgevers en kandidaten staan hierbij centraal. Mij verdiepen in hun wensen is van cruciaal belang om te komen tot een goede match. Ik heb een persoonlijke aanpak en streef altijd naar een duurzame samenwerking.

06 - 55 47 53 95

ani@vijverberginterimjuristen.nl

Judith Steinfort
Business Manager 06 - 52 51 33 21
jst@vijverberginterimjuristen.nl

Judith Steinfort

Business Manager

Als Business Manager voor Vijverberg Interim houd ik mij bezig met het werven, selecteren en matchen van interim-juristen aan de klantvraag van onze opdrachtgevers. Naast het vinden van de optimale match tussen ambities van opdrachtgevers en kandidaten  adviseer ik onze opdrachtgevers en kandidaten.

Effectief en resultaatgericht – dat is hoe ik werk. Samen successen behalen en mensen en organisaties zien groeien daar krijg ik energie van.

 

06 - 52 51 33 21

jst@vijverberginterimjuristen.nl

Nathalie van der Meer
Business Manager 06 - 28 96 91 87
nme@vijverberginterimjuristen.nl

Nathalie van der Meer

Business Manager

Ik ben werkzaam als Business Manager bij Vijverberg Interim Juristen. Met veel plezier heb ik dagelijks contact met opdrachtgevers en spreek ik interim juristen en advocaten die op zoek zijn naar een volgende stap in hun carrière. Tijdens een persoonlijk gesprek maken wij kennis en hoor ik graag waar je naar op zoek bent of waar jouw ambities liggen.

De wensen van de opdrachtgevers en kandidaten staan bij mij centraal. Ik geloof in het principe ‘de juiste mens op de juiste plek’. Mijn persoonlijke aanpak kenmerkt zich door een open en respectvolle samenwerking waarbij ik streef naar een duurzame klantrelatie.

06 - 28 96 91 87

nme@vijverberginterimjuristen.nl

Diana Boomkens
Business Manager 06 - 52 37 66 25
dbo@vijverberginterimjuristen.nl

Diana Boomkens

Business Manager

Als Business Manager houd ik me bezig met mensen: het koppelen van de juiste interim-jurist voor onze opdrachtgevers. Pragmatisch en menselijk, zo werk ik het liefst. Goed luisteren wat zowel de opdrachtgever als de interim-jurist wil en dit samenbrengen in de juiste plaatsing. Maar ook eerlijk advies, gezamenlijk successen behalen en lange termijn relaties onderhouden. Daar ligt mijn kracht en dat is wat mijn werk bij Vijverberg Interim Juristen zo leuk en interessant maakt.

06 - 52 37 66 25

dbo@vijverberginterimjuristen.nl

Wendy Batist-Bushnell
Business Manager 06 - 52 51 33 31
wba@vijverberginterimjuristen.nl

Wendy Batist-Bushnell

Business Manager

Als Business Manager bij Vijverberg Interim Juristen zet ik mij met veel enthousiasme in voor zowel onze opdrachtgevers als onze interim-juristen. Graag bespreek ik met interim-juristen welke stap zij wensen te zetten in hun carrière en hoe wij hen daarbij kunnen ondersteunen. Bouwen aan een langdurige relatie met een opdrachtgever vind ik erg belangrijk. Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen, ben ik in staat onze opdrachtgevers met de juiste professionals in contact te brengen.

Mensen met elkaar verbinden is mooi, een succesvolle samenwerking tussen Vijverberg Interim Juristen en onze opdrachtgevers en kandidaten is prachtig!

06 - 52 51 33 31

wba@vijverberginterimjuristen.nl

Nathalie Verhaar
Business Manager 06 – 411 81 508
nve@vijverberginterimjuristen.nl

Nathalie Verhaar

Business Manager

Als Business Manager voor Vijverberg Interim houd ik mij bezig met het werven, selecteren en matchen van interim-juristen aan onze opdrachtgevers.

Tijdens een persoonlijk gesprek maken wij kennis met elkaar en hoor ik graag waar je naar op zoek bent en waar jouw eventuele ambities liggen. Op deze manier kan ik de unieke match maken tussen opdrachtgever en kandidaat. Een succesvolle samenwerking, dat is waar ik voor sta en ga!

 

06 – 411 81 508

nve@vijverberginterimjuristen.nl

Cunie van Houten
Resource Manager 06 - 43 45 35 28
cho@vijverberginterimjuristen.nl

Cunie van Houten

Resource Manager

Ik ben werkzaam als Resource Manager bij Vijverberg Interim. Als jurist heb ik geleerd goed te luisteren en de juiste vragen te stellen waardoor ik in staat ben te zorgen voor een optimale match. Om dit te bewerkstelligen werf en selecteer ik interim-juristen voor onze opdrachtgevers waarbij ik mij goed verdiep in de kwaliteiten, de persoonlijkheid en ambities van de professional. Mijn kracht ligt in het goed onderhouden van het contact met de opdrachtgevers en interim-juristen, hetgeen essentieel is voor een duurzame relatie. Tevreden opdrachtgevers én professionals verder zien groeien, daar krijg ik energie van.

06 - 43 45 35 28

cho@vijverberginterimjuristen.nl

Bettine Kalmeijer
Manager Finance & Bedrijfsvoering 06 - 52 37 66 24
bka@vijverberginterimjuristen.nl

Bettine Kalmeijer

Manager Finance & Bedrijfsvoering

Als Manager Finance & Bedrijfsvoering ben ik verantwoordelijk voor de financiën en control, ICT, P&O én facilitaire zaken. Ook bewaak ik ons kwaliteitssysteem volgens de ISO 9001-1400 en de NEN 4400.

Mijn ambities liggen in het continue verbeteren van onze bedrijfsprocessen.

Mijn motto? Work smarter, not harder!

 

 

06 - 52 37 66 24

bka@vijverberginterimjuristen.nl

Yvonne Bosboom
Administratief Medewerker 079 363 19 29
ybo@vijverberginterimjuristen.nl

Yvonne Bosboom

Administratief Medewerker

079 363 19 29

ybo@vijverberginterimjuristen.nl

Jacqueline Blijleven-den Buurman
Administratief Medewerker 06-46647986
jbl@vijverberginterimjuristen.nl

Jacqueline Blijleven-den Buurman

Administratief Medewerker

Als administratief medewerker ondersteun ik mijn collega’s door diverse administratieve taken van hun uit handen te nemen, zodat zij zich kunnen bezighouden met het vinden van de juiste match tussen opdrachtgever en kandidaat.

Ik hou ervan om te werken binnen een leuk, dynamisch team waar de lijnen kort zijn en de drive groot is.

Mijn motto: Always look on the bright side….

06-46647986

jbl@vijverberginterimjuristen.nl