Zoeken

Generic filters
Exact matches only

Nieuws

BSI hercertificeert Vijverberg Interim Juristen!

21 mei 2021

Van certificatie-instelling BSI ontvingen we een positieve auditrapportage over ons kwaliteits- en milieumanagementsysteem.

Het management heeft zijn strategische richting helder voor ogen. Tijdens de audit is vastgesteld dat de wijze waarop het managementsysteem is ingericht hieraan ondersteunend werkt. De managementsystemen (ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015) zijn in de breedte goed geïmplementeerd en onderhouden. Er zijn daarin geen zwakke plekken ontdekt. Dit is een resultaat waar we trots op zijn! En dit stimuleert ons om de behoeften en verwachtingen van onze opdrachtgevers centraal te blijven stellen en daar waar mogelijk ons steentje bij te dragen aan een beter milieu.

Dit betekent dat ons wervings- en selectieproces voor juridisch professionals nauwgezet en professioneel wordt uitgevoerd. Daarnaast zijn ons offerteproces en de begeleiding van kandidaten van een kwalitatief hoogstaand niveau.

Wat betekent dat voor jou?
Dat betekent dat je als kandidaat bij ons een gedegen intake kunt verwachten waarbij wij goed kijken naar jouw wensen en kwaliteiten. Als opdrachtgever ontvang je een offerte met zorgvuldig geselecteerde kandidaten. Gedurende een opdracht wordt zowel kandidaat als opdrachtgever niet uit het oog verloren.

Vijverberg Interim Juristen leert van evaluaties en zal er altijd naar streven de kwaliteit van dienstverlening hoog te houden, zo niet te verbeteren.

Deel deze pagina:
Print deze pagina: